johanna40
måndag 30 januari 2017

Uthyrning av kommersiella ytor i Dubai

Med en ekonomi som vägrar att nöja sig med något annat än det bästa, och inflödet av växande turism, nya företag har blomstrat över Dubai gör det elegant och moderna finansiella navet i dagens globala arenan. En öppen och konkurrenskraftig marknad atmosfär lockar nya multinationella företag varje år öka redan spirande industri. Dessutom attraktiva investeringsmöjligheter och fantastiskt kostnadseffektiv hyrespriser tillsammans med strategiska placering nära till norra Afrika, Centralasien och Asiatiska subkontinenten gör kommersiella fastigheter i Dubai en stjäla. Rätt val av kommersiella fastigheter med nedsatt outlays finnas vad varje företag önskemål i Dubai. Därför om du planerar att öppna ett företag här i den vackra staden Dubai, tänk på dessa nya kommersiella hotspots som har listats nedan.

Business Bay: ligger bekvämt nära mellan Sheikh Zayed Road och Al Khail Road, Business Bay är platsen för affärsrörelsefirmor och ses. Känd som den nya staden inom staden Dubai det skapas som en kommersiell, bostads- och kluster. Med ett område som omfattar sammanlagt 64 miljoner kvadratfot, det finns faciliteter som kontor och bostäder torn i trädgårdar och varvat med ett nätverk av vägar, gångstigar och kanaler, det ger mycket goda förutsättningar att starta nya företag.

Dubai International Finance Centre (DIFC): En av världens snabbast växande internationella finansiella centra Dubai International Finance Centre sprids över 110 hektar mark. Efter att locka till sig många av hög kaliber företag företag från hela världen och regionen själv, de är nu erbjuda bättre investeringsmöjligheter efter sin redan framgångsrika företag band med Kina. Dubai International Finance Center gör ett utmärkt val för företag som söker högre trovärdighet i en ideal kommunikation nav.

Dubai Internet City: Hem till globala jättar som IBM, Dell, Siemens och många fler, Dubai Internet City med stora spretiga fastighet är en idealisk plats för nya och kommande teknik start. Dubai Internet City ger en större exponering i Mellanöstern samt den indiska subkontinenten. Bortsett från att tillhandahålla en avancerad Metro Ethernet-bredband, det har även världens största kommersiella IP-telefoninät.